Mijn naam is Eric van Lierop

Plezier hebben, gepassioneerd en het gevoel hebben dat ik mijn talenten kan benutten in mijn werk is voor mij heel belangrijk, zo niet van werkbelang. Dat maakt mij enthousiast en bevlogen. Dit gun ik ieder ander ook. Want met plezier werken betekent voor mij vitaal en gezond aan de slag zijn.

 

Ben je op zoek naar jouw plezier, jouw vitaliteit, beter om leren gaan met werkstress, betere balans tussen werk en privé? En zoek je begeleiding dan wil ik je daar graag bij helpen.  Veranderen omdat ’t KAN. Individueel en ook in groepen. Zonder tafels en stoelen, “de vloer op, voor de verandering”. Verrassend, bewogen en betrokken. Bij individuele trajecten wandel ik graag een eindje met je mee.

 

Ik heb ervaring als bedrijfskundige,  manager en de laatste jaren als coach/trainer. Vanuit nieuwsgierigheid en geloof in coachend leiding geven, ben ik gegroeid naar coach en trainer voor  persoonlijke, professionele en teamontwikkeling. Nannette Mees en ik hebben samen in 2010 PSC 't KAN opgericht. PSC staat voor PsychoSociale Coaching en 't KAN staat ook voor Knooppunt Arnhem Nijmegen.

 

Ik ben aangesloten bij het NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

E: e.vanlierop@niva-vitaal.nl