Mijn naam is Fem Verhoeven

Mensen letterlijk in beweging krijgen en inzicht geven in hun eigen  beweegmogelijkheden, is de wijze waarop ik mijn vak als fysiotherapeut invulling geef. Niet eenzijdig met het vingertje omhoog zeggen wat goed voor ze is en wat ze moeten doen.

 

"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan", is een uitspraak die goed bij mijn werkwijze past. Vanuit een positieve ondersteuning samen de ander op een hoger fysiek plan krijgen. Met humor, dat dan weer wel!

 

In 1989 heb ik mijn studie Fysiotherapie afgerond. De eerste jaren ben ik als medewerker werkzaam geweest in  de praktijk waar ik nu sinds 20 jaar  praktijkhoudster van ben, samen met mijn maat Lambert Makaaij. Ik houd van het 'totale' bewegen vandaar ook mijn specialisaties in de neurorevalidatie, sport en fysieke re-integratie. Ik werk individueel maar ook met groepen. Ik behandel mensen zowel op de praktijk als aan huis.

 

Binnen onze praktijk werken wij op actieve wijze aan herstel met oog voor de gehele persoon. Voor mij is vitaliteit een beïnvloedbare grootheid, een keuze.

 

Onze praktijk is aangesloten bij het landelijke netwerk van  FysOptima en HKZ-gecertificeerd. Als fysiotherapeut sta ik ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister en ben BIG geregistreerd.

 

E: f.verhoeven@niva-vitaal.nl