Mijn naam is Nannette Mees

Mensen prikkelen, bewust en nieuwsgierig maken en uitdagen met alle kwaliteiten die aanwezig zijn. Ervaren wie je bent, hoe je graag zou willen zijn, hoe je je gedraagt en wat helpt om ander gedrag te vertonen. Dat proces begeleid ik als professional met veel bevlogenheid, individueel en met teams. Regie en invloed ervaren op je eigen leerproces en met vertrouwen verantwoording leren nemen maakt krachtig en creëert ruimte voor ontwikkeling. Dit in combinatie met bewustwording over je fysieke gesteldheid is voor mij van grote toegevoegde waarde en maakt dat je gezond en vitaal kunt leven en werken."

 

Na mijn opleiding Creatieve Therapie Drama ben ik de theaterkant opgegaan. Een aantal jaren heb ik professioneel met een cabaretprogramma door het land gereisd. In 2010 heb ik, na een studie tot psychosociaal coach, counselor, therapeut bij Gradatim samen met Eric van Lierop, PSC 't KAN opgericht. Een coaching- en trainingsbureau met accent op transitie en (gedrags)veranderingen; inzicht krijgen in hoe je denkt, voelt en doet en ervaren wat nodig is om tot ander gedrag te komen tijdens veranderingsprocessen. Dit doen we op een verassende en actieve manier. Ik werk psychosociaal; met aandacht voor alle leefgebieden.

 

Vanuit PSC 't KAN ben ik aangesloten bij het NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

E: n.mees@niva-vitaal.nl